Publicaties

Hendrik Booij

Henk werd geboren in een gezin dat uiteindelijk bestond uit elf kinderen. Hij kwam met het adventisme in aanraking via zijn ouders die zich bekeerden en lieten dopen. Henk had een actief kerkleven waarin hij…

Long right arrow Lees meer

Feestelijke doop in Apeldoorn

Op 10 september was het weer groot feest in Apeldoorn. Laura Tempel en Erik de Waal werden gedoopt door Piet Gude na een overdenking van Bert Nab.

Long right arrow Lees meer

Doop Fanwell Nirerabo Munyemanzi

Op 10 september 2022 werd in de gemeente Huis ter Heide Fanwell Nirerabo Munyemanzi gedoopt. Fanwell heeft een bewogen leven achter de rug en besloot definitief voor God te kiezen.

Long right arrow Lees meer

Contact 3 2022: Urgent!

Wie kent niet het lied van Herman van Veen ‘Opzij, opzij, opzij’. Laat het thema van het derde nummer van Contact (uitgegeven door het ESDA Instituut) nu Urgent! zijn. We hebben vaak haast in het…

Long right arrow Lees meer

Mijlpaal: 135 jaar Adventkerk in Nederland

Op donderdag 15 september 2022 was het precies 135 jaar geleden dat de eerste vijf mensen in Nederland toetraden tot het Kerkgenootschap der Zevende-dags Adventisten.  Een bijzondere mijlpaal.

Long right arrow Lees meer

Zendingsberichten vierde kwartaal 2022

Download hieronder de zendingsberichten van dit kwartaal. Zendingsberichten voor volwassenen Zendingsberichten voor kinderen Zendingsvideo’s Vragen over het materiaal? E-mail Jacob Engelgeer van departement Ontwikkeling & Toerusting. Looking for mission quarterly in English? Youth and Adult…

Long right arrow Lees meer

Summer Revival met doop in Den Bosch

Onze kerk in Den Bosch De Drie Engelen hield deze zomer een vierdaagse Summer Revival.  Naast de lezingen hebben de aanwezigen mogen genieten van gezondheidsboodschappen van Hanneke Tan.

Long right arrow Lees meer

Dialoog vierde kwartaal 2022

Download hier het lesmateriaal voor volwassenen voor dit kwartaal. Let op: voor Dialoog wordt € 5 gevraagd. Vragen over het sabbatschoolmateriaal? Mail dan naar Jacob Engelgeer, departementshoofd Ontwikkeling & Toerusting. Het materiaal (werkwijzer) voor gespreksleiders is gratis.

Long right arrow Lees meer

Lesmateriaal junioren vierde kwartaal 2022

Download de werkwijzer voor junioren. Ook de werkbladen kun je gratis downloaden en gebruiken. Vragen over het sabbatschoolmateriaal? Mail dan naar Jacob Engelgeer, departementshoofd Ontwikkeling & Toerusting.

Long right arrow Lees meer

Lesmateriaal kleuters en kinderen vierde kwartaal 2022

Download hier de werkwijzer bij het Kleuter- en kinderwerkboek. werkwijzerllustraties Vragen over het sabbatschoolmateriaal? Mail dan naar Jacob Engelgeer, departementshoofd Ontwikkeling & Toerusting.

Long right arrow Lees meer