Publicaties

Lesmateriaal tieners tweede kwartaal 2024

Download het werkboek voor tieners (€ 2,50) hier. De werkwijzer is gratis te downloaden. Vragen over het sabbatschoolmateriaal? Mail dan naar Silbert Elizabeth, departementshoofd Ontwikkeling & Toerusting.

Long right arrow Lees meer

Lesmateriaal junioren tweede kwartaal 2024

Download hier werkwijzer voor junioren. Ook de werkbladen zijn gratis te downloaden. Vragen over het sabbatschoolmateriaal? Mail dan naar ds. Silbert Elizabeth, departementshoofd Ontwikkeling & Toerusting.

Long right arrow Lees meer

Lesmateriaal kleuters en kinderen tweede kwartaal 2024

Download hier de werkwijzer en illustraties voor bij het Kleuter- en kinderwerkboek. Werkwijzer Illustraties Vragen over het sabbatschoolmateriaal? Mail dan naar ds. Silbert Elizabeth , departementshoofd Ontwikkeling & Toerusting.

Long right arrow Lees meer

Lesmateriaal peuters tweede kwartaal 2024

Download hier de werkwijzer voor peuters voor dit kwartaal: Werkwijzer Illustraties Vragen over het sabbatschoolmateriaal? Mail naar Silbert Elizabeth  van departement Sabbatschool.

Long right arrow Lees meer

Doop Ruben Kalmeijer (Assen)

Op 27 januari 2024 werd Ruben Kalmeijer (23) in Assen gedoopt.  Voorganger was Jan Rokus Belder: ‘In de gezellige samenkomst van de gemeente Assen, overdachten de aanwezigen samen de kracht en betekenis van de woorden…

Long right arrow Lees meer